VI BYGGER MED KUNSKAP

Detaljerna gör den stora skillnaden

Vi brinner för effektivitet, erfarenhet och ständig utveckling. Vi strävar efter att erbjuda dig en trygg helhetslösning

ASBEST SANERING

Asbest är ett material som tidigare använts mycket inom bl.a. fix och fog, rörisolering och fasadskivor men förbjöds år 1982 på grund av sina hälsoskadliga effekter. Skåne alltjänst ab har ett rikstäckande asbestsaneringstillstånd utfärdat av arbetsmiljöverket. Vi utför asbestsanering i hela landet!

Dörr & fönster

Ett fönsterbyte är ett omfattande projekt som ställer mycket höga krav på den som utför arbetet. Tillvägagångssättet skiljer sig beroende på vilken typ av fasad det handlar om och hur de befintliga fönstren är monterade. vi på Skåne alltjänst ab har montörer med lång erfarenhet av dörr- & fönstermontage.

Tillbyggnad & ombyggnad

Vi på Skåne alltjänst ab kan hjälpa er med båd om- och tillbyggnader. Våra byggare är duktiga och erfarna vi arbetar med både stora samt små projekt. Tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna med idéer och tips

Takrenovering

Vi på Skåne alltjänst ab är specialister på att återställa tak till ursprungligt skick genom en grundlig takrenovering. Vi renoverar och lägger om tak i alla material. Vår kunskap är ett resultat av många års erfarenhet inom takrenovering och takbyte. Vår affärsidé är att använda det allra senaste inom byggteknik för att kunna ge det absolut bästa resultaten i alla våra projekt vi åtar oss. Så om du behöver byta tak, förbättra din taksäkerhet eller en heltäckande takrenovering, när du anlitar oss tar vi helhetsansvar gällande den takrenovering som ska genomföras. Vi är specialister inom takläggning, taksäkerhet och takbyte.

Rivning

Söker du efter en erfaren rivningsfirma? Skåne alltjänst ab utför selektivrivning inomhus. Kanske äger du en fastighet som ska rivas eller totalrenoveras? Vill du anlita en trygg och säker rivningsfirma, då har du hamnat rätt! Kontakta oss på
Skåne alltjänst ab Vi har erfarenhet av både lättrivningsuppdrag, såväl som totalrivningsentreprenader. Vi demonterar alltifrån enstaka rum till hela fastigheter.

Balkong och inglasning

Vi levererar skräddarsydda lösningar för inglasad balkong, altan, uterum med mera. Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi tar fram en passande modell och ger dig ett fast pris så att du vet exakt hur mycket din inglasning kommer att kosta.

Representerar ni en bostadsrättsförening är ni varmt välkomna att höra av er så tar vi en titt på en kostnadseffektiv lösning för inglasning av balkong till hela föreningen. Vi tar oss an både små och stora uppdrag.

BUILDING INSPIRING SPACES

VI ÄR EN KVALITETSMEDVETEN BYGGFIRMA

Skåne alltjänst  är en kvalitetsmedveten byggfirma vars flexibla bygglösningar har lett till många varma rekommendationer av nöjda kunder. Med bas i Helsingborg levererar vi nybyggda hus, måleri, nya kök och kakelarbeten där den höga kvaliteten märks in i minsta detalj. Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt hembesök, där vi tillsammans kommer fram till vad du vill ha gjort och hur. Blir det slag i saken, hjälper vi gärna till med ROT-avdraget!
Med oss får du en renovering som präglas av kompetens, engagemang och lyhördhet för dina önskemål. Insyn i branschen gör att vi kan pressa priserna utan att tumma på kvalitet – så att du får ett snyggt, hållbart och prisvärt resultat!

New Builds

Magna reprehenderit tempor do elit officia fugiat ullamco aute quis.

Repair Work

Magna reprehenderit tempor do elit officia fugiat ullamco aute quis.

Construction Services

Magna reprehenderit tempor do elit officia fugiat ullamco aute quis.
SKÅNE ALLTJÄNST AB

Vi är ett team av hantverkare som som hjälper dig med de praktiska inom rivning,sanering, balkongmontage samt tillbyggnad och ombyggnad som du och din familj kan behöva. Oavsett om det gäller förebyggande, funktionellt eller estetiskt bygge.Vi använder oss av den senaste tekniken och beprövade metoder.Vi sattsar på kvalite och utför vårt jobb med nogranhet.

Skåne alltjänst ab är ett heltäckande byggföretag som erbjuder byggnadslösningar från början till slut.

Energi och
Resurser

Biovetenskap
och hälsovård

Allmän
Byggnadsarbete

Teknologi
och teknik

OM FÖRETAGET

Skåne alltjänst är ett helserviceföretag. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras fastigheter. Oavsett om det handlar om inre eller yttre fastighetsskötsel, så ser vi till att ordna helhetslösningar. Det kan handla om allt från att hänga upp några tavlor till att anlägga en trädgård.

Vi är stolta över att leverera kvalitetstjänster som överträffar våra kunders förväntningar.

Fastighetsservice för företag och fastighetsägar

Inre och yttre skötsel, städning eller att laga det som är trasigt – vi ser till så att din fastighet och dina omgivningar fungerar och mår bra.

Golvläggning

Ett nytt golv kan verkligen lyfta ett rum eller till och med ett helt hem! Vi på Skåne alltjänst lägger olika typer av parkettgolv och vänder oss både mot företag som privatpersoner och erbjuder fullservice inom trä och parkettgolv. Våra golvläggare installerar alla typer av parkett och trägolv, som till exempel lamellparkett och stavparkettgolv. 

Renovering

Vi utför alla typer av inre och yttre renoverings- och reparationsarbeten samt till- och ombyggnader.

Vi ställer upp till 100 procent för våra kunder

Vi fokuserar på att erbjuda dig utmärkt kundservice och kvalitetsarbete.

Image

Komma i kontakt

Om du har frågor eller idéer du vill dela, skicka ett meddelande. För något mer specifikt, använd en av adresserna nedan.

Skåne Alltjänst AB Skåne
Malmö
Hitta oss på kartan

Skåne Alltjänst AB Skåne
Malmö
Hitta oss på kartan

Förfrågningar
+072 287 6168

Förfrågningar
+072 287 6168

Vår e-post
info@skanealltjanst.se

Låt oss prata om ditt projekt

När vi har fått lite information från dig ställer vi in en tid för att diskutera ditt projekt mer detaljerat.